شنبه ۱۳۹۶/۰۲/۳۰

از سوي سازمان فرهنگي ورزشي شهرداري قزوين؛

كارگاه «پيشگيري از افسردگي و ايجاد نشاط در خانواده»در فرهنگسرا شهيد رجايي برگزار شد

از سوي سازمان فرهنگي ورزشي شهرداري قزوين؛كارگاه «پيشگيري از افسردگي و ايجاد نشاط در خانواده»در فرهنگسرا شهيد رجايي برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي سازمان فرهنگي ورزشي شهرداري قزوين؛يزدي،کارشناس سلامت در اين کارگاه آمورشي گفت:احساس نااميدي،کاهش سطح انرژي،بي خوابي،کم اشتهايي،انزوا، احساس بي ارزشي و شکست، بي قراري،زودرنجي،افت اعتماد بنفس،مشکلات جسماني، افکار صدمه زن به خود يا ديگران از ديگر علايم افسردگي مي باشد.

يزدي افزود:گاهي ممکن است در بعضي از زمينه‌هاي زندگي،حتي بدون آنکه خودمان آگاه باشيم داراي افکار بيمارگونه يا تحريف شده‌اي باشيم که مستقيما در روند زندگي،احساس و خلق و خوي ما نيز اثر مي‌گذارد که شناسايي اين افکار  مخرب و تحريف شده راه نجات از افسردگي است.

وي اظهار کرد:با خود مهربان باشيد؛قبول کنيد که افسردگي، انرژي شما را تحليل مي برد و از انجام دادن همه کارهايي که قبلا انجام مي‌داديد،جلوگيري مي‌کند.

يزدي خاطرنشان کرد:سعي کنيد براي خود، هدف‌هاي دشوار در نظر نگيريد يا مسئوليت بيش از توان خود قبول نکنيد،کارهاي مهم خود را به مراحل کوچک‌تر تقسيم کنيد و آنچه را که در توان داريد انجام دهيد.

وي اضافه کرد:يادگيري کم کردن استرس،مشکل است؛ سعي کنيد موقعيت‌ها يا رفتارهايي را که بيشترين استرس را به وجود مي‌آورند، شناسايي کنيد و براي اجتناب از اين موقعيت‌ها يا تغيير دادن اين رفتارها به دنبال راه‌هاي ويژه‌اي باشيد.

يزدي انجام منظم ورزش به مدت 30 دقيقه را از ديگر راه‌هاي کاهش استرس عنوان کرد و گفت:تمرين و نرمش بدني براي حداقل سه روز در هفته مي‌تواند در عرض چند هفته،حال شما را بسيار بهبود بيخشد.

 وي خاطرنشان کرد:يک روش منظم متناسب با خود پيدا کنيد و تا آن جا که مي‌توانيد به آن پايبند بمانيد،هر روز، سر ساعت معين بيدار شويد و سر ساعت معين، غذا بخوريد و شب، زود به رخت خواب برويد تا خواب شبانه خوبي داشته باشيد.

يزدي اضافه کرد:در کنار ديگران بودن،توجه شما را از افسردگي منحرف مي‌کند،براي انجام دادن کارهاي لذت بخش حتما از افراد ديگر نيز دعوت کنيد،رفتن دسته جمعي به سينما،تئاتر،ورزشگاه،شنا، سوارکاري و... لذت بيشتري به شما مي‌دهد،ارتباط با اعضاي خانواده و دوستان صميمي به عنوان گروه‌هاي حمايتگر که شما را درک مي‌کنند،تاثير بسزايي بر درمان افسردگي مي‌گذارد.

اين کارشناس در پايان اين کارگاه آموزشي با پاسخ به سئوالات شرکت کنندگان  ادامه داد: کسب حمايت خانواده و دوستان، انجام فعاليت هاي ورزشي، تفکر و بيان مثبت داشتن، پرداختن به امور معنوي، برنامه ريزي، مشاوره و مراجعه به روانپزشک و روانشناس و کسب حمايت هاي ضروري اجتماعي از راهکارهاي مقابله با افسردگي است.

 

تصاویر مرتبط