یکشنبه ۱۳۹۵/۱۲/۰۸

از سوي سازمان فرهنگي ورزشي شهرداري قزوين:

کارگاه رايگان فن بيان، سخنوري و سخنراني در خانه فرهنگ شهيد نواب صفوي برگزار شد

از سوي سازمان فرهنگي ورزشي شهرداري قزوين؛کارگاه رايگان فن بيان، سخنوري و سخنراني با موضوع «هوش انتزاعي و هوش کلامي» در خانه فرهنگ شهيد نواب صفوي برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي سازمان فرهنگي ورزشي شهرداري قزوين؛گروه‎اي ها،کارشناس و مجري صدا و سيما در اين کارگاه آموزشي گفت:بر اساس نظريه‌ي هوش‌هاي چندگانه، انسان‌ها داراي انواع مختلفي از هوش هستند،هوش هيجاني، هوش عددي، هوش موسيقايي، هوش فضايي، هوش کلامي و …. ما بيش از همه به هوش کلامي خود وابسته هستيم. در واقع با کلمات فکر مي‌کنيم و حرف مي‌زنيم.

زهرا گروه‌اي‌ها افزود:هوش کلامي توانايي تحليل اطلاعات و حل مسائل به کمک استدلالات مبتني بر زبان است، استدلالات مبتني بر زبان مي‌تواند شامل خواندن،شنيدن کلمات، مکالمه،نوشتن و حتي فکر کردن باشد.

وي اظهار کرد: تسلط ما بر کلمات و هوش کلامي مهم‌ترين مهارتي است که بايد آن را توسعه دهيم. يادگيري ساير مهارت‌ها در سايه‌ي استفاده از زبان ميسر مي‌شود،در زمان کودکي بيشترين تمرکز کودکان بر روي يادگيري مهارت‌هاي کلامي است،توانايي حرف زدن،فهميدن حرف ديگران، خواندن و نوشتن شامل همين مهارت‌ها مي‌شود.

گروه‌اي‌ها در ادامه گفت:کودکان فاقد هوشي انتزاعي هستند و بر خلاف آن، نوجوانان هستند که داراي هوشي انتزاعي به معناي واقعي کلمه هستند،زماني که از کودکي پيرامون مفهوم ضرب المثلي مانند "با يک دست نمي‌شود دو هندوانه را بلند کرد"، سئوال کنيم، او در پاسخ به سئوالي پيرامون معناي آن، قطعاً به ما مي‌گويد "هندوانه‌ها مي‌شکند". با اين حال، اگر همين سئوال را از نوجواني بپرسيم، به طور کامل به ما مفهوم اين ضرب‌المثل را مي‌گويد و اين همان هوش انتزاعي است که از آن صحبت مي‌شود.

گفتني است،در اين کارگاه سخنران به ارائه مطالب مفيدي در خصوص هوش کلامي و انتزاعي و شيوه ه هاي افزايش آن و اهميت آن پرداخت.

پايان پيام

 

 

تصاویر مرتبط