پنجشنبه ۱۳۹۵/۱۱/۰۷

سعدالسلطنه نماد تاريخ و فرهنگ قزوين پذيراي راهنمايان گردشگري جهان

راهنمايان گردشگري جهان براي حضور در کنفوانسيون راهنمايان گردشگري به ايران آمدند و مي‌خواهند چند شهر کشور مورد بازديد قرار دهند که اولين شهري که در آن حضور يافتند، قزوين بود.

به گزارش اداره روابط عمومي و امور بين‌الملل شهرداري قزوين؛ آن‌ها ابتدا با حضور در عمارت کلاه فرنگي يا کاخ چهلستون  از آن بازديد کردند و سپس وارد مجموعه تاريخ و فرهنگي سعدالسلطنه شدند. در سراي سعدالسلطنه راهنمايان گردشگري به بازديد از قسمت‌هاي مختلف مجموعه پرداختند و از زيبايي اين فضا به وجد آمدند.

خانم سو، يکي از راهنمايان گردشگري از کشور اسکاتلند در حين بازديد از اين فضا با چهره‌اي سرشار از لذت مي‌گويد: اين مجموعه بسيار زيباست، آجرهاي بسيار جذابي در ديوارهاي اين کارونسرا استفاده شده است و فروشگاه‌هاي بسيار زيبايي دارد.

وي مي‌افزايد: اين کاروانسرا ساماندهي خوبي شده است و محصولات با کيفيتي در آن عرضه مي‌شود و مي‌تواند گردشگران بسياري را جذب کند.

آقاي جان از ديگر راهنمايان گردشگري که از کشور اسپانيا به ايران آمده، از جاذبه‌هاي گردشگري شهر قزوين بسيار شگفت زده است و اظهار مي‌کند: از اينکه به ايران آمده‌ام بسيار خوشحالم و ديدن شهر زيباي قزوين مرا بيشتر شگفت زده کرده است.

خانم آناستازيا، از ديگر راهنمايان گردشگري از کشور يونان حاضر در سعدالسلطنه از مهمان نوازي قزويني‌ها تقدير مي‌کند و مي‌گويد: براي توسعه گردشگري بايد رستوران‌ها، کافه‌ها و سرويس‌هاي بهداشتي بسيار خوبي در سطح شهر وجود داشته باشند و مردم به زبان انگليسي مسلط باشند تا بتوانند گردشگران را راهنمايي و با آن‌ها ارتباط برقرار کنند.

خانم رينات نيز که از کشور استراليا به ايران آمده است، مي‌گويد: قزوين شهر بسيار زيبايي است و استقبال بسيار گرمي از ما صورت گرفته است. وي حضور راهنمايان گردشگري مسلط به زبان انگليسي را بسيار مهم مي‌داند و عنوان مي‌کند: راه اندازي وب سايت ويژه گردشگري در قزوين نيز مي‌تواند به توسعه گردشگري اين شهر کمک بسزايي کند.

خانم هِيدي از نيز از ديگر راهنمايان گردشگري است که از کشور دانمارک به قزوين آمده است و شهر قزوين را بسيار متفاوت از آن چيزي که تصور مي‌کرد، مي‌داند. وي مي‌گويد: قزوين يکي از شهرهاي جذاب و زيباي ايران است و مکان‌هاي تاريخي آن از مکان‌هاي تاريخي موجود در کشورم بسيار متفاوت است.

اين راهنماي گردشگري پيشنهاداتي را براي توسعه گردشگري با ما در ميان مي‌گذارد و مي‌گويد: سهولت دريافت ويزاي کشور ايران، سفر در شهرها با اتوبوس و تسلط مردم به زبان انگليسي از مهم‌ترين عواملي است که مي‌تواند گردشگران مشتاق به ديدن فضاهاي زيبا و جذاب را به سفر به ايران ترغيب کند.

خانم الکترا يکي ديگر از راهنمايان گردشگري، اهل کشور يونان است و با ذوقي فراوان از زيبايي کاروانسرا تمجيد مي‌کند و عنوان مي‌کند: هيچ جايي زيباتر از اين مکان در ايران نديده‌ام و اين همبستگي مردم در استقبال گرم و دلنشين از ميهمانان و حضور مترجمان در اين مکان بسيار ستودني است.

خانم تينا از کشور استراليا نيز يکي ديگر از راهنمايان گردشگري است که با همراه و نظرات او را در خصوص شهر قزوين جويا مي‌شوم. او مي‌گويد: کاخ چهلستون و کاروانسراي سعدالسلطنه نمادي از سبک معماري ايراني- اسلامي است و مهمان نوازي مردم بسيار براي من جذاب و دلنشين است.

خانم ادرسون يکي ديگر از راهنمايان گردشگري است که از نيويورک به ايران آمده است، شهر قزوين را شهري تاريخي با مردمي خونگرم توصيف مي‌کند. وي از ضرورت ايجاد صلح در تمام کشورهاي جهان صحبت مي‌کند و مي‌گويد: بايد صلح در تمام کشورهاي جهان برقرا شود زيرا اگر دشمني بين کشورها افزايش يابد، روابط بين کشورها روز به روز کمتر مي‌شود.

خنم لويز نيز که از اسکاتلند همراه با ديگر راهنمايان گردشگري به ايران سفر کرده است، ظرفيت قزوين براي جذب گردشگر را بسيار مطلوب ارزيابي کرد.

حضور اين راهنمايان گردشگري در قزوين فرصت مناسبي بود تا شهر قزوين به عنوان يک مقصد گردشگري به گردشگران معرفي شود اما بايد از اين حضور بهره برداري و با ايجاد ارتباط با اين گروه‌ها زمينه حضور اين راهنمايان همراه با تورهاي گردشگري زير نظر آن‌ها را در قزوين فراهم کرد.

پايان پيام/

 

تصاویر مرتبط